Po sedmadvacáté v Santa Monice!
Přehled aktuálních akcí
2.5.
-
21.5.
VELKÁ MOTORISTICKÁ JÍZDA PO ROUTE 66

Už od roku 2008 každoročně projíždíme nejslavnější silnici světa Route 66 - a rok 2024 nevyjímaje :). I s třídenním bonusem do San Francisca!
CHICAGO - LOS ANGELES - SAN FRANCISCO.

1.11.
-
17.11.
EXOTICKÁ SEVEROVÝCHODNÍ BRAZÍLIE

Ze Salvadoru až do Belému -  pláže, vnitrozemí, písečná poušť s lagunami, historická města, delta Amazonie.....

Po sedmadvacáté v Santa Monice!20.05.2023

Asi se budu opakovat, ale nedá mi to: závěrečnou (a mimořádně náročnou) etapou přes nekoneční Los Angeles jsme opět projeli jak ten nejostřejší nůž máslem. Čili lehce a v pohodě.
Brzké ranní vstávání a odjezd v 6AM místního (pravděpodobně pacifického) času je základem úspěchu. Máte-li projet těch neskutečných 370 světelných křižovatek bez újmy na zdraví a v rozumném čase, pak rozhodně využijte pozvolnější nástup silničního provozu o víkendech. I průměrný občan USA si rád v sobotu trošku přispí :)
No takže náš nůž projel máslem tak kvalitně, že jsme na pláži v Santa Monice stanuli - jako vždy - prakticky přesně o půl třetí odpoledne.
Šampáňo bouchlo, přípitky proběhly a poslední společná fotka u "konce Route 66" byla vytvořena. No a Route 66? Pokořena!
Máme ještě tři bonusové dny před sebou - čeká nás jízda do San Francisca po scénické Highway No. 1. Fotky vám pošlu souhrnně v úterý.
Zdar!