Dovršeno, završeno a ukončeno krásným dnem!
Přehled aktuálních akcí
1.11.
-
17.11.
EXOTICKÁ SEVEROVÝCHODNÍ BRAZÍLIE

Ze Salvadoru až do Belému -  pláže, vnitrozemí, písečná poušť s lagunami, historická města, delta Amazonie.....

Dovršeno, završeno a ukončeno krásným dnem!16.09.2023

Dovršeno, završeno, ukončeno krásným dnem v Coloradu!
Naše druhá jízda Coloradem je šťastně za námi a musím říct, že je to škoda. Parádní americký výlet zakončený takovýmto způsobem jako dnes, to byl jasný vrchol celého programu, který pro všechny rouťáky dle vlastní bohaté zkušenosti přichystal náš kamarád Martin Blažek, jehož určitě znáte z role stálého amerického zpravodaje rozhlasového magazínu Rockin' Down Route 66.
Bezchybný závěrečný den v jeho domovském Colorado Springs začal návštěvou National Museum of World War II Aviation, čili leteckého muzea letectví druhé světové války. Colorado Springs je město pověstné svojí prestižní leteckou akademií, a tak umístění dokonale vybaveného muzea snad ani nepřekvapí! Parádní zážitek, doplněný přeletem jednoho z historických bombardérů.
A pak vrchol celého výletu v pravém slova smyslu: Výjezd na legendární vrchol Pikes Peak do výšky nějakých 4.300 metrů nad mořem. Ve velmi příjemném teplém a slunečném počasí s čerstvou sněhovou pokrývkou vůkol.
Takže Colorado je za námi a už teď s Martinem chystáme novou americkou pecku pro příští rok. Říkejme jí pracovně Dakota. Nechte se překvapit. Ahoj!